Afterka k Staromestským slávnostiam: Space Cats (+ DJ Baron)

Veľmi fandíme nápadu pospájať sa a v rámci najväčšieho podujatia v Žiline zobrať do hry čo najviac miestnych hudobných klubov. Sme radi, že sa pridáva s jednou z “afteriek” aj Nová Synagóga Žilina a pozvala vynikajúcu formáciu Space Cats (na foto), ktorá vás v bare Novej Synagógy 24.5.2024 od 23:00-00:00 vytancuje svojim naživo hraným techno a dvojhodinovým setom od 00:30 do 02:30 nadviaže Dj Baron, ktorý úspešne zareagoval na otvorenú výzvu Staromestských slávností. Veríme, že Vás príde čo najviac a bezpečne sa v bare spolu pretancujeme májovou nocou!

Space Cats

Bratislavské trio je na scéne od roku 2016. Ich hudba je prierezom rôznych elektronických žánrov, ktoré členovia kapely obľubujú a interpretujú “naživo”. Beaty bubeníka Luboša Ambrozaia dopĺňa Miloš Bulík na basgitare, prehnanej cez množstvo efektových krabičiek. A najnovšou posilou do kapely je mladý jazzový klavirista a synťákový mág Peter Kunzo. Ich hrania sú známe veľkou mierou improvizácie – väčšina hudobných nápadov vzniká v reálnom čase priamo na pódiu.

linktr.ee/spacecats3


DJ Baron (vl. m. Filip Obr)

Slovenský drum and bassový DJ pochádzajúci zo Žiliny, ktorý hrá atmosferické a tanečné sety naplnené energickými trackmi. Drum and bass mu prirástol k srdcu už viac ako pred dekádou počas štúdia a postupne sa z poslucháča stal hudobník. Na jeho začínajúci Youtube kanál si našlo cestu viac ako 5000 poslucháčov a čoskoro sa jeho set premiérovo objaví aj vo vysielaní SubFM rádia. Jeho snom a cieľom je, aby sa drum and bass na Slovensku dostal z úrovne subkultúry a ľudia si ho so záujmom mohli vypočuť všade.

youtube.com/@BaronFO


Lístok môžete kúpiť na https://novasynagoga.sk/event-detail/66168167a2ec3d107437198b/?lang=sk_SK

Scroll to Top